ExpaTiimi

Viihdettä, IT-tukea ja makua elämään

ExpaTupa tarjoaa herkkuja ja terveellistä ravintoa jokaiseen päivään! Valikoimamme koostuu Kotigastronomin ja Arctic Nutritionin tuotteista. Valikoimasta löytyy paljon myös sellaisia tuotteita, joita on joko vaikea löytää muualta tai joita ei ole saatavilla muualta kuin Kotigastronomilta tai Arctic Nutritionilta.

Kotigastronomi-tuotteiden paras puoli on se, että ne ovat erittäin hyvin yhdisteltävissä jokaisen makuun sopivaksi. Tuotteita voidaan käyttää paljon myös muuhun tarkoitukseen, kuin mihin niitä on alun perin tarkoitettu ja vain mielikuvitus on rajana.


Kotikutsut

Jos itse tuotteet eivät ole tuttuja ja haluat niihin tutustua ilman ostopakkoa, voimme tulla teille pitämään kotikutsut. Tulemme esittelemään sinulle ja ystävillesi, miten monipuolisia ja laadukkaita tuotteita valikoimaamme kuuluu. Kutsuillamme esittelemme tuotteitamme kaikista tuoteryhmistä. Pääsette samalla myös maistelemaan, haistelemaan ja tutkimaan tuotteitamme. Järjestämme kotikutsuja niin Kotigastronomin kuin Arctic Nutritionin tuotteillekin, yhdessä tai erikseen valintasi mukaan.

Kutsut antavat myös mainion syyn kutsua ystäviä vierailemaan ja mikä parasta, Kotigastronomi-tuotteiden esittelyssä me tuomme tarjottavat! Muista kysyä myös emännän lahjasta!


Tuotteet

Valikoimaamme kuuluu kaikki Kotigastronomi-tuotteet. Tarkemmat tuotetiedot löydät osoitteesta www.kotigastronomi.fi

Arctic Nutritionin luontaistuotteet nyt myös valikoimassamme! Tuotteet löydät täältä.


Tilaus

ExpaTuvan tarjoamia tuotteita voi tilata sähköpostitse laittamalla tilaus osoitteeseen expatupa(at)expatiimi(piste)fi. Toimitamme tilausvahvistuksen ja laskun kahden arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Mikäli tuotetta/tuotteita ei varastosta löydy, joudutaan ne tilaamaan tukusta ja toimitamme ne asiakkaalle mahdollisimman pian. Tällä tavalla toimitettuna toimitusaika on 1-4 viikkoa.

Tilauksia tehdään noin kerran kuukaudessa. Mikäli kysyntää on enemmänkin, voidaan tuotteita tilata useamminkin. Ilmoitamme facebook-sivullamme, milloin kuukauden tilausta on lähdössä liikkeelle, jotta asiakkaamme tietävät, milloin tuotteita on nopeimmin saatavilla.