ExpaTiimi

Viihdettä, IT-tukea ja makua elämään

Arctic Sun, UUTUUS!

Uudistunut D-vitamiinivalmiste Arctic Sun valmistetaan tyrnimarjasta. Tyrnimarja auttaa ylläpitämään ihon luontaista kosteutta ja tukee kehon vastustuskykyä. Tyrnimarjan luonnolliset antioksidantit ja rasvahapot tehostavat D-vitamiinin vaikutuksia.

Kehomme tarvitsevat D-vitamiinia DNA:n toiminnan turvaamiseksi. Useiden sairauksien tiedetään johtuvan D-vitamiinin puutoksesta. Tutkimusten mukaan Suomen D-vitamiinin saantisuositukset eivät ole riittäviä, joten voit huoletta nauttia Arctic Sunia, jossa on reilusti nykyisiä suosituksia enemmän vitamiinia. Arctic Sun sisältää myös ksylitolia.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Tuote sisältää 100 purutablettia.

Hinta 24,00€


Arctic Oils, UUTUUS!

Arctic Oils sisältää elimistölle tarpeellisia Omega 3, 6 ja 9 -rasvahappoja. Ne saadaan mustaviinimarjan ja tyrnimarjan siemenöljyistä, sekä Pohjois-Atlantin lohien kalaöljystä. Tuotteeseen on lisätty rosmariinia ja ruusunjuurta tehostamaan rasvahappojen imeytymistä ja toimintaa.

Annostus: 2 kapseli päivässä. Purkki sisältää 100 kapselia.

Hinta 38,00€


Booster, UUTUUS!


Suosittu Noni-mehu nyt kapseleissa puolukan kanssa!

Nonia on pidetty jo tuhansia vuosia muinaisen polynesialaisen kulttuurin tärkeimpänä hyvinvointia edistävänä kasvina. Nyt tämän hyvää tekevän hedelmän ainutlaatuiset vaikutukset on saatavilla meille kaikille. Boosteriin käytettävät Nonihedelmät viljellään Havaijilla ja valmistukseen käytetään vain parhaat, täydellisesti kypsyneet ja käsinpoimitut hedelmät, joten voit olla varma, että nautit kaikkein laadukkainta Nonia.

Puolukka on yksi arktisen luontomme villeistä supermarjoista. Suomessa on tutkittu puolukan hyvinvointia edistäviä vaikutuksia jo 1800-luvulta asti.

Nonihedelmä ylläpitää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja puolukka edistää solujen suojaamista hapettusstressiltä.

Annostus: 2 kapselia vuorokaudessa veden kera. Tuote sisältää 60 kapselia.

Hinta 44,00€


Xylicol

Xylicol on valmistettu ternimaidosta käyttäen pakastekylmäkuivausmenetelmää, jolloin maidossa olevat vasta-aineet säilyvät elinvoimaisina. Tuote sisältää lähes 300 eri vasta-ainekantaa ja sellaisia aminohappoja, joista elimistö rakentaa vasta-aineita. Xylicol sisältää myös ksylitolia.

Annostus: 2-4 tablettia päivässä. Tuote sisältää 160 purutablettia.

Hinta 43,00€


Spirulina


Spirulina on levävalmiste, joka sisältää 164 ravintoainetta. Spirulinan valmistukseen on käytetty Spirulina Pacigica -nimistä levää, jota viljellään Havaijilla. Ravinteikkaan ja puhtaan kasvuympäristönsä ansiosta Spirulina sisältää valtavan määrän ravintoaineita säilyen samalla puhtaana ympäristön myrkyistä. Tuote sisältää esimerkiksi 2300% enemmän rautaa kuin pinaatti ja 3900% enemmän betakaroteenia kuin porkkana! Myös kalsium ja proteiinipitoisuudet ovat korkeat. Spirulinassa onkin enemmän ravintoaineita grammaa kohden kuin missään muussa tuotteessa maailmassa. Yhdessä tabletissa onkin yhtä paljon ravintoaineita, kuin 100 g:ssa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia.

Annostus: 2-3 tablettia päivässä, nautitaan ruokailun yhteydessä. Tuote sisältää 150 tablettia.

Hinta 58,00€


Arctic Elixir

Arctic Elixir on valmistettu suomalaisista marjoista, jotka on tiivistetty paljon antioksidantteja sisältäväksi nesteeksi. Antioksidantit taistelevat kehossamme haitallisia aineita vastaan.

Elixirin valmistuksessa on käytetty tyrniä, karpaloa, mustikkaa, puolukkaa, mustaviinimarjaa sekä tunturimustikkaa. Marjat on hyödynnetty kokonaisuudessaan. Elixir sisältää myös nokkosta, väinönputkea, siankärsämöä, ksylitolia sekä ruusujuurta. Valmistusmenetelmä takaa sen, että nautit täysin ainutlaatuista orgaanista ravintoa.

Annostus: 15ml päivässä. Riittoisuus: yhdelle hengelle n. 1kk.

Hinta 58,00€


Arctic Vitamin D

Arctic Vitamin D on valmistettu tyrnistä ja osterivinokkaasta. Itse D-vitamiini saadan osterivinokkaasta, joka tyrnin ominaisuuksien ansiosta imeytyy kehoon tehokkaasti.

Kehomme tarvitsevat D-vitamiinia DNA:n toiminnan turvaamiseksi. Useiden sairauksien tiedetään johtuvan D-vitamiinin puutoksesta.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Pussi sisältää 90 tablettia.

Hinta 19,90€